Lill-lördag

Inte för att det än nån lill lördag idag men man brukar ju kalla det för det :P Idag har vi varit duktiga och motionerat och rört på oss. Vilket iaf i mitt fal var bra ;) jag blir ju bara fetare och fetare så det va lika bra. Sedan fick jag gå från bussen också, det ni ;) jag ahr varit jätte duktig idag. Iaf lite :D Så nu är jag död som en inlagd sill, ni vet en såndär som man brukar ha vid jul eller är det lax kanske ? vete fan men sak samma, död är jag iaf, eller egentligen inte för jag skriver ju men jag är fysiskt död iaf. Lite kul att man kan vara det faktiskt. Har ingen läxa heller, skönt som tusan, eller ja ja tror inte jag ahr det iaf. och då har jag inte det inte nu iaf för jag vill se på film och dricka varm choklad. Mycket mysigare, det månste ni hålla med om :) Sedan har jag lite ont i halsen, tuusan också. Jämt är jag förkyld elelr liknande, sjukt jobbigt men jag får väl överleva, eller hoppas på att jag gör det åtminstonde :) skulle vara kul att leva lite längre. Nu ska jag ladda ner lite ny musik också, håller på att tröttna på den musiken jag ahr på Sture nu, lite trist så det får inte inträffa. :) så däför för enkelhetens skull så laddar jag ner lite nytt. men just nu orkar jag inte skriva mer för jag ska kila och kika lite på film nu och gotta mig :D ha det toppen alla där ute som jag inte nämnde igår :D Pusshej!

Bra start på dagen.

Hade jag inte, den gick åt helvete. Jag försov mig, tusan också, har bara sovit en timme på hela natten. Jag var lagom sur, så spö regnade det ute också. Fick åka moppe i regnet och blev jätte blöt, frös som tusan gjorde jag också. Sedan fick jag reda på av Mikael, Elin, Andrea m.fl. om mitt lilla missöde i fredags. Ångrar ångrar ångrar önskar att jag inet ahde druckit något. Jag ska bli nykterist iaf tills helgen eller möjligtvis längre om mamma tvingar mig att vara hemma. Usch usch usch som om det kunde bli värre liksom. Morr, nu ska jag hem och tycka synd om mig själv ovch käka en ostmacka, dricka varm choklad och se på film och sedan ska jag nog prata med nån. Typ Emma kanske blir den lycklige :P Maha sedan ska jag nog på föräldrar möte med mammsen för hon ville inte gå själv, för då hittar hon nog inte men jag ´kan följa med bara för att fika tror jag. :) Maha skoj skoj. Men nu ska jag sluta klaga och uttråka världen ännu mer men jag ser fram emot vår lördag emma. som tusan, ska bli jätte mysigt om vi komemr iväg till simhallen och simmar och sedan fläskar på oss massa mat och glass. Skoj skoj skoj. :D Sedan ska vi har filmkväll och på söndag morgon bär det av mot tävlingen :) så skoj det ska bli att vara 1:a skötare på Nettan. Hoppas hon sköter sig bara, men det bruykar hon ju. nästan iaf. :D Skulle vara kul om hon gick runt felfritt utan att titta på allt. men det är klart finns det spöken så finns det, eller ja det finns nog inte egentligen elelr det kasnek det gör det är det faktiskt ingen som vet. man kan aldrig veta riktigt säkert men jag hoippas att det inte finn för jag är rädd redan som det är. Jätte rädd iaf när jag är ensam hemma eller ensam i husvagnen. Mohaha min syster kunde inte heller sova stackarn, eller ja jag fick ju lite sällskap så det var bra iaf fast det tyckte nog inte hon, tror jag inte iaf men blir det samma sak i natt tänker jag sätta på en film så kan vi käka glass. haha skoj skoj skoj. Jag är inte lika glad över att mammsen vill ha en lugn helg, jag menar att hålla mig lugn är nästan som att lära en blå ödla att flyga. jag vill jag vill jag vill INTe vara lugn. uch va trist men va gör man inte för familjen, eller ja typ inget elelr jo fast mamma får göra allt jobbigt. Jag menar jag städar inte, lagar inte mat, tvättar inte, plockar inte undan, jag gör typ ingenting har jag kommit på me va fan jag är ju liten ju ;) Men nu ska jag sluta skriva och göra lite nytta, eller ja fortsätta snacka med folk på msn ;) :D Ha det bra hela världen, eller ja inte djurplågare, våldtäcksmän, elaka människor, rånare, rasister, sånna som gör andra illa, otrogna, omogna, fjortisar, sånna som jag inte gillar m.fl. Jaja... ha det bar allla ni som inye blev uppräknade ;) :D

Hej vänner.

Idag ahr jag avrit i skolan, och är iofs fortfarande men det är rätt okej förutom att jag nästan somnar hela ti´n, men va fan har jag också börjat skriva det. Det är ju bara Jesper som ska skriva det ju. Sluta genast med det genast Mikaela. Jag lovar Jesper jag ska sluta med det, det är bara att det går mkt fortare :P haha som du alltid ahr sagt men jag ahr jnog inte riktigt fattat det. Sedan så längtar jag tills det blir fredag så jag kan få se på Idol, och fortsätta hoppas att alla de bra går vidare :) Maha. Fick ett kul sms från Emma om hur hon hade lyckats att köpa en ny mobil på en håltimme ;) Det slår ju nästan dina rekord hörru :D Men jag slutar att förvånas, det ända jag inte fattar är var du får alla pengar ifrån för du har då jämt pengar, eller ja nästan ia. Men du kanske bara låtsas, men man kan väl iofs inte köpa en mobil för låtsas pengar, eller man bör inte kunna göra det iaf. Tror jag inte, eller ja man kasnke kan om man är lika söt so  Emma. Det borde jag prova någon gång. Nu känns det inte så långt kvar tills det är lov, vilket känns rätt bra. Men nu skulle jag vilja slippa Mediekunskaps lektionen men aa skit samma mamma kommer ändå att få reda på hur hon kollar mina frånvaro timmar imon på föräldrar mötet. Man kunde följa med om man ville och jag funderar på det, men bara för att få fika då och bli ännu lite fetare a aaa aaa, muuuums mums mums. Riktigt gotti gott gott. fan va jag kommer att bli feetatre. Men jag ska försöka komma ut och springa igen och hitta på något annat kul för att träna. kan ju inte bli som en julgris för då kommer jag att bli mobbad och det är inte så bra :P fast jag ahr aldrig varit mobbad så det kasnke är kul jag menar vem är det som bestämmer om det är kul eller inte att bli mobbad ? jag menar det kan ju vara kul eller ja liite iaf. fast det kasnke man inte tycker om man är det, jag menar man vill ju alltid vara det man inte är. Jag är liksom blond med rakt hår och jag vill ha brunt lockigt hår typ. Skulle vara mkt mkt finare men vad ska man göra. jag kan ju färga det men det orkar jag inte tror jag. Sedan sa Elin till mig för nåra dagar sedan att man kan må illa av att åka x2000 men det hoppas jag att jag inte blir men jag brukar inbte det haha men man vet ju aldrig. haha, men aa får väl hoppas på det bästa när den dagen kommer vilket inte är än på ett tag ;) haha as ball. Men nu ska jag kila iväg för jag börjar typ nu. Ses sen!