Morgan Pålsson - Världsreporter


Ska plugga lite körkortsteori medan man väntar snällt på att sis ska komma hem från stan så vi kan glo på lite film. Precis som rubriken lyder ska vi glutta lite på Morgan Pålsson :) Hoppas den är lika bra som alla säger att det är :) För jag behöver nog skratta lite ;) Eller ja vem behöver inte det egentligen, om man ser det så. Man kan ju aldrig skratta för mkt :P

Djungelfadder


Jag och mamma bestämde oss för att vi ska bli en djungelfadder. Helt sjukt hur många apor som dödas eller utrotas av olika orsaker. Främst tjuvjakt med målet att de ska bli mat på någon annans tallrik. Visst alla måste få mat men det har visat sig att om vi inte gör något nu kommer schimpanser och gorillor vara utdöda inom 10 år. Och det ska inte hända, därför ska vi betala 100 kr/mån för att hjälpa till.

Om någon av all förmodan skulle vara intresserad är länken här:
http://www.wwf.se/fadderportalen/djungel/fadderskap/1130439-djungel-fadderskap

Movie!

Nu väntar jag på att Elin ska höra av sig så hon kan komma ner och glo på film med mig :) Ring nu Elin, jag vill göra något innan jag blir tokig. Tänkte vi skulle se Irene Huss -  Eldsdansen. Så vi kan sitta och garva åt en allvarlig film bara för att Lasse Brandeby är med. Och för att han är med kan man inte tänka på annat än Elon-reklamerna. Vilket gör filmen sjukt kul ;D Sånt gillar man!

REGN!


Kan det sluta regna nån gång. Jag blir snart helt tokig. Jag vill ha sol, hur svårt kan det vara att fatta. Om det blir sol kan jag iaf göra annat än att ligga inne och glo på film samtidigt som jag tycker synd om mig själv för att jag är så jävla ensam. Kan folk komma hem snart eller så man får nån att umgås med, sen vill jag bli av med den här himla skenan och att det ska bli 4:e augusti så jag kan få fylla år! Jesper är en elak människa, säg inte att man ska höra av sig och att "du är en speciellt tjej för mig och jag vill att vi ska kunna umgås som vänner" om man sen inte gör det. Okej, klart jag ahde inte väntat mig det heller men en positiv överraskning hade inte varit fel. Hoppas han har kul iaf för det har inte jag :) Oj vad arg jag är känner jag. Ber om ursäkt för detta inlägg då jag mest pratar skit men känner mig sjukt arg på vädret, alla kompisar som inte kan hålla sig hemma, på körkortsteori som jag inte förstår och åter igen på vädret. Var är SOMMAREN?

Skyldig!



Här är ponnyn (den till höger) som är skyldig till att mitt ben är brutet och att min sommar inte blev som planerad. Men hon är så söt så jag får faktiskt ta och förlåta henne. Även om hon var stygg så är hon ju en bäbis som inte vet bättre än att springa när man blir rädd. Puss på dig iaf!

Bra vecka



Veckan på Sjöstjärnan var bra fram till torsdagen för då bröt jag benet men iaf :) förövrigt var det mycket kul. En helt klart jobbig vecka men som sagt sjukt kul. Hade supercoola Zebror, som jag gillar mycket, små söta ungar som faktiskt gillade mig :) Tro det eller ej. Man höll igång från 7 på morgonen till ca 11 då deckade man gött i sängen vill jag lova. Vi kollade på film en del också, väldigt avslappnande när man var som mest uppjagad. Vi hade okej väder hela vecka, regnade lite de första dagarna men bara skurar, sedan i slutet på veckan så var det strålande sol så man hann till och med bränna sig. Hur gött som helst! Tänkte bjuda på lite bilder också för de som är intresserade förstås ;)