Arbeta

Okej jag gör inte så mycket, sitter här och tjänar pengar. Sitter mest still på en stol. Skriver lite på mitt engelska "book talk" som jag ska hålla på måndag. Snart klart, ska ju inte säga så mycket. Har också försökt få till något i illustrator/photoshop, och tror ni det gick? Nej absolut inte. Fick till mulen på en häst men det var också allt. Suck! Måste verkligen lära mig att rita, inte för att jag är nån begåvning men att öva kan ju göra att man blir lite bättre iaf :) Hoppas på det.

Hej lyckad fest!

Sjukt lyckad fest. Massa kul, haha helt ärligt. Vi hade bara masssa kul och det var god mat, vi var helt fulla i magen efteråt. Men som sagt kul hade vi. Kvällen bjud dessutom på en hel del dans vilket gjorde att vi kunde träna bort glassen sjukt snabbt :)

Smakprov på bilder:


Söta födelsedagsbarn


Söta barn posar bra :)


Fulla barn leka bäst :)

Partyparty!

Anka och jag är hos Jesper, vi håller på att göra oss i ordning. Lyssnar på Bob Marley och det ger verkligen sommarkänsla det, solen skiner och vi kommer garanterat att få en toppenkväll :) 18-års fester brukar vara svåra att slå speciellt när det blir så mycket folk :) så ni får väl veta imon hur det va :D

Tävling hos Sabrina

Ännu en sjukt kul tävling att delta i. Sjukt fin klänning och solglasögon på Gina Tricot. Jättefint verkligen.  Älskar verkligen tävlingar såhär fram på vårkanten :)


Boring.

Ännu en dag som är helt meningslös förutom matten sedan då men annars gör vi ingenting.!


Tävling hos Lily :D




Var med i en tävling, skulle vara sjukt kul att vinna. Lily som anordnar denna sjukt roliga tävling. Så jag tänker tvinga alla att gå in och också vara med :D
http://lindaslya.blogg.se
Fast jag hoppas såklart att jag vinner (A)

Hatar människor!

Såg på Djurpolisen Houston, SPCA. Varje gång blir jag så arg. Så här ska inte en häst eller hund se ut, eller inget djur ska. Vem ser inte det? Det finns inga ursäker till varför de ser ut sådär. Man kan inte skylla på pengar, okunskap eller att någon annan skulle ta hand om djuret. Djur innebär ANSVAR! Varför kan människor inte fatta det. Djur har känslor precis som vi har, de vet hur det känns när det gör ont, att vara hungrig, att frysa, att sakna någon, kärlek, djur känner alla känslor vi gör. Hur svårt kan det vara. Vet att i ett avsnitt som jag såg häromdagen sa kärringen bara " men hunden stod upp när jag kollade sist" vadå stod upp? ursäkta men en hund behöver väl inte vara döende för att något ska vara fel, saken i det här fallet var att hunden var det magraste jag sett. Den var DÖENDE! Men det är klart den stod ju upp när hon tittade på den sist. Usch vad jag hatar människor. Jag ska bestämma end ag och då ska straffet vara desamma som du utsatt djuret för. Har du svält den ska du fan svältas själv! Kan låta grymt men inte hälften så grymt som det dom gör mot oskyldiga djur som inte kan försvara sig!








Fotografera

Var en mysig liten fotorunda igår och kvällssolen är bara helt underbar, så jag tänkte att jag skulle kila ut idag också :) skulle verkligen vilja ha ett macroobjektiv, men har inga pengar till det. Ingen som vill skänka ett till mig? Skulle vara väldigt uppskattat faktiskt! :D

Några bilder från igår, inte redigerade dock.




Inga mästerverk kanske men sjukt kul är det iaf :)

Sola (och matte)

Tänkte gå ut och sola lite, så skönt väder så det finns inte. Den lilla haken är bara att jag måste räkna matte. Suck sjukt tråkigt men vad gör man inte. Inlämning imon så jag har inte så mycket till val tyvärr :) ses sen!

Torsdag morgon

Ska snart ge mig iväg till bussen så jag kan ta mig till ännu en meningslös dag i skolan. Vi kommer inte göra någonting mer än typ se på film och rensa ut FN-pärmen. Suck. Sjukt kul hörrni! Men mamma informerade mig om att jag inte kunde varar sjukr varannan dag så det fick bli skolan för mig. Men det är rätt okej jag och Danni får träna på håltimman och sedan kanske jag och Annica kan köpa en present åt Danni efter skolan så bedriver vi lite tid :)

Matematik

Suck. Fattar typ inget. Sjukt tråkigt är det också. Vi har dessutom inte gått igenom statistiken över huvudtaget utan vi har fått läsa själv. Då fttar jag aldrig någonting. Kanske ska ringa Elin? Hmm dom kanske har gjort det i sin normala skola där man hinner med allt i kurserna! Elin jag är avis på dig. Eller så frågar jag Annica imon, hon vet säkert för hon är smart.

Rolig hemsida

Min lärare gav mig en rolig hemsida som handlar lite om vilken färg som är jag. Jag är född den 4:e augusti och på den sidan fick jag då reda på att "min" färg är suflower. Den var inte lika fin som den lät, suck jag ville ju ha någon supersnygg grön eller något men jag länkar till hemsidan om ni vill ta en liten titt på vilken färg just du är :) Ett tips är att hoppa över introt och sedan väljer ni bara vilken månad ni är födda i och slutligen datum så får ni reda på vilken färg ni är :)

Garf

Jajamen, graflektion igen. men nu är vi klara. Ska bara skriva ut men det funkar inte så Danni och jag börjar bli lite arga, speciellt eftersom Danni behöver kila iväg på en student.

För övrigt så har Lily en rolig tävling i sin blogg där man kan vinna hårprodukter från Lanza. :) Länkar till den
här. Så jag tycker ni ska vara med där :D

Moring

                                                                     
                                                                      Foto: Mikaela


Solen skiner ute idag också :) så himla härlig! jag börjar inte fören 12 men kunde inte sova så jag ska kila in i duschen nu och sedan ska jag äta en god och maffig frukost med mycket frukt. Är sugen som tusan på det :) Hur ser dagen ut för er? Bra hoppas jag. Själv slutar man inte fören 4 så antagligen blir det inte så mycket sola idag heller, men jag överlever. !

Tävling

Deltar i en tävling som Sanna ordnar. Länkar till den här för jag tycker ni också ska vara med :) Jeans från levi´s kan väl aldrig vara fel?

Nu ska jag kila och slöa mig framför tv:n en stund!

Kungsbacka, optikern och shopping

Direkt till kungsbacka för att hämta ut linser och fixa glasögonen. Ooops jag och Mammsen hamnade på Kungsmässan, vi skulle köpa present till Emily men slutade med det och en massa mer :) Mamma och jag kan inte gå i affärer utan att handla tydligen. (måste bara lägga till att det börjar bli pinsamt att min mamma är smalare och snyggare i kroppen än vad jag är, men vad ska man göra åt saken?) Så vi insåg att vi med lätthet hade kunnat vara Paris Hilton och gjort hennes daliga sysslor! Blev ett vitt linne med en zebra på från Zara samt en brun sjukt söt t-shirt från samma butik,  en grön t-shirt med jordgubbar på från Gina Tricot och även en  randig kofta därifrån. Hittade också en kofta till skolavslutningen, en vit med 2/4 ärm  precis som vi hade tänkt oss.! Bilder komemr kanske senare ;)

Gymmet

Danni och jag stack till gymmet efter graf lektionen :) Det var skönt att få träna... Vi var aktiva som tusan, och tränade både kondition och styrka. Sedan köpte vi fruktsallad på gymmet efteråt, sjukt gott. Som vi sprang med bara för att Danni trodde spårvagnen kom... Jaja lite mer motion skadar aldrig!

Kul sak

Daniella och jag sitter och gör ytterligare en liten filur till våran t-shirtkollektion. Sjukt kul grej hände.

M- Men den behöver vi väl inte ha, bara jobbigt att fylla i. (om en liten figur som liknar en älg/bäckfisk/hjort med massa kurvor bara)
D- Jo men vi gör bara en liten sak, för det är coolt när det hänger något.
M- ? Så killar är coola, för de har ju något som hänger.
D & M- Gapskrattar!


Vi tyckte iaf att det var kul :D

Graf

Jaha sitter man här igen då, Danni och jag är så duktiga så vi börjar innan lektionen ;) okej det är bara för att vi vill gå tidigare idag och slippa ha lektionen imon :) men vad gör man inte. Sedan ska vi göra en turk-grej också som tar typ 3 sekunder, men som måste göras. Så nu ska jag hjälpa till. :)

Skolan

Det är ungefär som måndagmorgon här, eftersom ingen var i skolan igår. Alla ser sjukt trötta ut inklusive mig själv. Meningen är att vi ska roa oss med att gra "vårt land som varumärke" suck.! Ska vara klart nästa måndag,suck ofta vi hinner det. Hon säger hela tiden att det är ett stort arbete, aa visst tack för den. Hur ska vi lyckas med det. Dessutom är det bara jag och Daniella här idag, Annica är hos tandläkare. Vi hade verkligen haft nytta av henne nu också... jag och Danni får väl göra vårt bästa helt enkelt. Men Mvg är ju ända alternativet för mig eftersom jag vill ha det i betyg så jag får kämpa :) så nu ska vi börja, så vi blir klara!

Stallet

Nu ska jag kila och byta om för jag ska snart åka till stallet. Ska bli mys som vanligt, fast jag vill inte gå i mina skor, får typ tassa fram på tå eller något.!

Dagens önskeoutfit



Skulle nästan kunna döda för att få ha på mig denna samling idag :) sjukt sköna kläder men som ser sjukt bra ut. Snyggt + bekvämt = Älska! Både
skorna och halsbandet är från  Laredoute.se , linnet är från HM och kjolen kommer från odd molly.


Kärlek



Köpte föresten detta underbara linne igår. Det kommer ta en stor plats i min garderob. Jag verkligen älskar det. Så snyggt och kommer blir så snyggt till jeans. Gillar modellen och hur de ser ut upptill. Jag älskar ju verkligen mönster och odd molly så det här var verkligen linnet för mig :D (L) Kärlek till det!

Smoothie




Jag ska kila och göra en smoothie som mellanmål, supermums ju! Blir väl hallon och banan i som vanligt möjligtvis lite blåbär också. Sjukt gott! Sen ska jag fortsätta med mina små djur (som finns i designen) och göra något kul. Var så kul att pilla lite i photoshop :) längesedan jag gjorde det, har inte haft tid helt enkelt. Ses snart!

Brännbollstunering

Idag är det brännbollstunering, och ja jag kan inte vara med för jag har sånt jävla skoskav sedan i fredags. Provade typ massor av skor men kunde inte gå i något par än mindre springa. Suck jag som skulle vara med, har ju typ inte varit med på nån idrott det sista... Känns ju seriöst, men jag har ingen lust att sitta och titta på heller. Inte så kul, dessutom är det inte fint väder heller.! Inte så man har lust att bara sitta där. Men jag ska läsa klart min engelskabok så jag kan börja planera vad jag ska säga.

Morgonstund har guld i mun

Vaknade vid halv 9 och valde faktiskt att gå upp, kände mig sjukt pigg :) Hade fortfarande lite ont i lungarna så jag valde att inte åka till gymmet trots allt. Tog en morgonpromenad istället hur skönt som helst. Underbart väder :) så jag gick väl i typ 40 min eller något sånt, kom hem och var hungrig som attan :) Gjorde mig lite frukost, fil med bär och müsli, en knäckemacka och en banan och hallonsmoothie :) Mumsigt!

Nu sitter jag här och funderar på hur min design ska bli, kan verkligen inte bestämma mig, ingenting känns jag typ. :P

Renovering

Igen... Blir inte nöjd hur jag än gör, vet att det ser ut som kaos nu men jag vet inte hur jag ska göra. Har typ ångest och orkar inte fixa till det innan jag vet hur jag vill ha det så ni får stå ut, hur fult det än är nu :P haha stå ut för jag hoooppas på ett bra resultat, jag menar jag ska ju kunna det här med design ju. Tusan, sjukt fantasilös är jag! Men det ska bli bättre, jag LOVAR!

Solen är framme

Kom hem för ett tag sedan. Så himla skönt väder, fixade morsdag-present till mamma också :) vad har ni köpt? När jag och mamma hade handlat lite grönsaker och jordgubbar samt glass ( denna godig) ska inte äta så mycket men lite :) och så ska vi grilla idag så himla gott :D Känner hur jag njuter redan innan, grillad fläskfilé, mumsfillibabba :D Sedan ska vi avnjuta efterrätten framför tv, och glo på Eurovision, me and mum :D

Storstädning

Gick upp vid halv 10 för att vi skulle hinna städa Jespers lägenhet, det behövdes verkligen kan man säga. :) Damm, damm, smuts och åter smuts. Men nu är det rent och fräscht igen :D Tänkte vi skulle se klart på Pans Labyrint för vi gjorde inte det igår, jag hade så ont i skallen att jag gick och lade mig. Men först ska jag duscha, åt frukost nyss och det var gott, råghavregrynsgröt och knäckemacka samt lite te. MUMS!

Vi tänkte kila ner till stan sedan för att köpa mors dag presenter, vet inte riktigt vad det blir men kanske ett par fina örhängen :P tror hon skulle gilla det, min mamma!

Efterrätt



Jag tror jag har bestämt mig för det här till efterrätt idag :) Mums fillibabba säger jag. Jordgubbar doppade i mörkchoklad (som är min absoluta favoritgodis) och sedan tänkte jag att vi kunde doppa några i kokos också. För det är också sjukt gott. Inte bestämt vad vi ska äta än, men jag är sugen på antingen tacos eller kycklingrullarna som mamma brukar göra. Båda är supergoda så jag tänkte höra vad Jesper känner för, men då blir det nog tacos :)

Huvudvärk

Satans vilken huvudverk jag har, haft det typ hela dan! Försvinn för idag ska jag och Jesper mysa. Fira vår 1 och 1/2-års dag som vi inte riktigt hann med i onsdags!


Fn-rollspel

Idag var dagen med stort d eller ( d med stort dagen), FN-rollspelet. Första dagen på det, det var faktiskt sjukt mycket roligare än jag trodde. Roliga debatter och jag var inte jättenervös över att prata inför så många människor. Sjukt kul. :) kändes som det gick bra för oss, även om vi inte fick säga 3 tal och 1 fråga så kändes det helt okej. Än är vi med i leken... så imon får vi köra järnet igen. Skoj! Fast det var lite segt idag vi har hållt igång med rollspelet från halv 9 i morse tills nu för någon timme sedan. Sjukt trött, har ont i mina stackars små fötter och känner att jag skulle kunna när som helst. Men ska kila till soffan nu och mysa med älsk framför tv:n som visar han den gule ni vet :) han är en kul snubbe han!

Shopping

Fick ju pengar av pappa igår :) Snäll som han är, han tyckte jag förtjänade det nu när jag varit så duktig och gått ner i vikt :) Så idag bestämde jag mamma och Zandra oss för att åka iväg en snabbis till Kungsbacka och handla lite. Så jag köpte ett par gula shorts, en sjal och en vit tunikasak på HM. Sedan gick vi runt lite och sådär, var inne på Tara och tittade på lite klänningar speiellt från odd molly men kunde inte bestämma mig för något. Ville liksom bara ha en söt, "vanlig" och användbar klänning. Vi hamnde på MQ och där hittade jag den, en supersöt grön/turkos klänning från Bondelid, och köpte även Bondelid-kjolen jag kollat in så länge ;) så jag kände mig supernöjd när jag kom hem :D Skönt att jag hittade klänning också även fast jag egentligen inte skulle kolla på det fören nästa vecka :)

Lunch

Har just haft lunch, tog som vanligt min drink, men tog en hel faktiskt. Hinner typ inte ennars, körde en mix mellan blåbär och choklad, det blir ganska gott faktiskt med lite kanel på. Fast jag är trött, hängig och fryser, gissar på att jag håller på att bli förkyld. Därför tror jag att jag ska hoppa över att träna och bara at en promenad med mamma istället. Vill inte bli sjuk nu ju, FN-rollspel imon och på fredag. Måste ju vara där då så onödigt att chansa känner jag :) Annars blir det lite mer förberedelser inför FN-rollspelet ett par timmar till. Går vid strax innan två skulle jag tro... :) Ska hem, sova lite, vänta på Jesper och sen skulle mamma göra god mat, rotfruktsgratäng och kycklingrullar. MUMS! :) Fast nu sa Anka att vi nog åker hem nu, snart!


God morgon

1 och ett halvt år med älsklingen! En mycket bra tid får jag säga (L) Kälek till dig älskling.

                                              image166         


Annars började dagen inget vidare, usch fick gå upp tidigt. Börjar egentligen inte fören 12 på onsdagar vilket medför en sjukt skön sovmorgon. Dock har vi heldag med FN-rollspelet så jag får åka in nu snart, tar nog bussen vid 07.34 eventuellt den vid 07.49, jag får se. En heldag är kanske behövligt, fast det känns som vi kan det mesta faktiskt, eller vi har iaf gått igenom allt så det är bara till att stämma av och sedan lära sig allt. Bestämma vad man ska inrikta sig mest på kanske, kommer bli mycket plugg idag har jag en känsla av.!


Renovering

Håller på att göra ny design så därför ser det lite fel ut här och var men det är under uppbyggnad. :)

För övrigt har jag världens bästa pappa! (L)

Dagens dikt.

Hittade en sen dagens dikt i dannis blogg som tidogare är publicerad i ankas :) såhär lyder den:

Gröna krossanter vajar snett
Plattisar gör det, eller gör det ej
Stekta pannkakor i gulaktigt fett
Mikaela mig, och dig



av: Nuvarande delikatbollarna Annica Allvin, Mikaela Andersson, Daniella Sandberg. :)



Vi bockar och niger!

Salt.

Ja det är vad ni ska ta föregående inlägg med ;) en liten nypa salt, fick lite damp på Graf-lektionen och det var resultatet. Ett aggroanfall! Men vi gillar våran hmm vad det nu är som ska bli ett t-shirt tryck, har ett till också men vi gillade honom. Ingen konstnärlig filur kanske men ack så fantasifull, tror det är en snigel i grund och botten, han är iaf resultatet av hur det ser ut när Danni går lös med pennan :) SNYGGT! Sedan ahr vi bearbetat honom grundligt och nu ska han bli vårt t-shirt tryck, och sådär blev annonsen (beklagar dock den dåliga kvalitén, har ingen aning om vad som hände men iaf) snyggt va? :D

Just nu står tiden stilla, okej knappast men jag skulle vilja det. Fast Jesper kommer nog snart. Myspys.

Jag är mätt nu!

Fashion By Herbert

image165

Från och med nu är det strängt förbjudet att klä sig i något annat än kläder från fashion By Herbert. Dessa oemotståndliga kläder, med dessa fashinerande tryck. helt nytt mode som ingen kan slå, Fashion By Herbert är verkligen det senaste för alla modemedvetna människor. Finns i flera olika tryck på flera olika modeller. För killar och för tjejer! Med ett fasansfullt billigt pris, från 199kr/st!

Okej man kunde ju drömma att jag var diktator och kunde tvinga alla att bära dessa snygga kläder. Men tyvärr är fallet inte riktigt så, utan lite annorlunda. Vi har demokrati, så jag har inte ens en liiiten liiiten chans att bli diktator. Men jag kan tvinga folk att bära snygga kläder iallafall :)

Odd molly

image163

Jag har en passion för Odd molly´s kläder. En passion som främst får hålla sig till ögongodis då min ekonomi sällan räcker till, eller så har jag svårt för att bestämma vad av allt jag ska köpa. Jag ahr hittat en klänning som jag vill ha (till allt jag nämnde i inlägget innan) det är en grön ljuvlig klänning,kärlek vid första ögonkastet. Den ser ut
såhär, dock är den finare i verkligheten samt att det är synd att man inte ser hela ;)

Nu ska jag återgå till att leka delegat för Turkiet och dra mitt strå till stacken. :)


20 maj, 06.38

Morgonen började bra. Min första frukost idag, var sjukt gott. Jag gillar ju att äta på morgonen och har inte gjort det på ett tag nu. Det blev havregrynsgröt, med lite hallon & blåbär på tillsammans med en liiiiten liiiiten klick äppelmos. Det var verkligen en bra start på dagen. Och fler sånna ska det bli, framöver blir det frukost, samt middag med mat sedan blir det påsar till lunch och eventuellt mellanmål nån gång under dagen. :) Känns verkligen som jag är påväg åt rätt håll?

Skolan väntar och FN-rollspelet lika så. Ännu en varierande dag med låt säga FN, FN, FN, FN och självklart Turkiet, Turkiet, Turkiet och åter Turkiet. Vi måste nog kolla igenom alla resolutioner också. Jag är allmänt virrig!

19 maj, 21.57

God natt allesammans!

Okej ska inte sova riktigt än men ska läsa lite i min bok också, måste ju komma nån vart i den. Har ju ?book talks? nästa vecka och då är det bra om man läst lite i alla fall. Så sov så gott och dröm söta drömma, själv ska jag drömma om hmm låt se sommar och sol, om jag får bestämma då     :)

19 maj, 20.12


image158                           image159



Kaninerna ville inte komma in som vanligt, suck! Bara jobbigt när dom ska bråka hela tiden, de kommer ju in varje natt när ska de fatta att de ska in på natten och får komma ut på morgonen igen. Knäppisar. Men söta är dom :D

Maten var god faktiskt, grillat kycklinglår, grönsaker och till min stora lycka lite fetaost :D mumsigt värre. Vi ska nog se på film snart också, ingenting på tv sedan Anna Phil slutade ju, suck! Så vi ska nog se på nån kul komedi eller så? Trevligt med lite tjejkväll med mamma och sis. Ska läsa i min engelskabok också, samt plugga lite på Turkiet, hmm jag skulle vilja ha några extra timmar på varje dygn. Det hade gjort susen!

19 maj, 18.52

Okej jag erkänner, jag bokförde inte sådär superbra under min extra vaganza tid, men tiden fanns helt enkelt inte. Jag hade så mycket att göra att jag glömde bort att skriva. Men till nyfikna, ja jag klarade det, hela 3 veckor. Om jag är stolt över mig själv, är svaret JA! Jag är sjukt stolt över att jag klarade det. Kändes bara så bra. Började äta på ett kaffefat i fredags ;P idag får jag äta lite mer än så. Än är det mest kyckling och grönsaker av olika slag, men gott är det. Krydda var verkligen det godaste, mina smaklökar fick vakna till liv igen.

Tillbaka till verkligheten så håller FN.rollspelet på att göra mig tokig! Massor att göra och lite tid. Idag skulle vi intervjuas och jag ville inte vara med på film, så jag slapp. Tur va väl det för det var inte många frågor som vi kunde svaret på, PINSAMT! Vi som ska vara Turkiet på torsdag, redan på torsdag. Hur sjutton ska det gå till. Hm man får plugga mycket helt enkelt. Men måste kila nu för jag ska hjälpa mamma att ta in kaninerna... :) pluttisarna ska få komma in och äta och sådär. Sen ska jag äta själv. Grillad kyckling! MUMS!

1 maj, 15.42

image157     

Det här är det jag vill ha allra mest nu, men det är ju bara för att jag vet att jag inte kan få det. Men om 3 veckor kanske jag får, iaf en liiten liten bit :) hoppas på det iaf, ska fråga om man får äta en grillad majskolv efteråt. Så gott, en grillad, med lite smör och salt på. MUMSMUMSMUMS!

Och jag vet att jag är besatt av mat nu men det är bara för att jag inte år äta nån :/

1 maj, 15.35

Dag 4 & 5:
Idag håller jag inte med om att dag tre var värst, jag anser att min värsta dag var dag 4. jag höll på att ge upp tusen gånger. Inte för att jag var hungrig utan var hur sugen som helst på mat, tacos hade varit supergott eller något så enkelt som en majskolv med smör och lite salt. MUMS! När Jesper gjorde limpmackor med honung på trodde jag att jag skulle svimma, det såg såå gott ut. Jag var helt väck i hjärnan, mitt kropp lydde inte och jag var allmänt seeg igår. Idag på dag 5 är det dock betydligt bättre, jag mår faktiskt heöt okej även om jag ibland vill ge upp, men jag intalar mig att va fan 3 veckor av mitt liv måste jag väl kunna låta bli att äta. Jag ahr ju hela livet framför mig där jag hinner äta. Min syster gör en majskolv nu, och jag är sååå sugen! Men jag ska skärpa mig. Jag har klarat 5 dagar hittills och jag är stolt över mig själv :D