240809



Idag har det inte hänt mycket, var hos optikern tidigt, gått massa miljoner promenader/varit ute med Ludde då han har gnällt konstant hela dagen. Jag hoppas det bara är för att han har blivit könsmogen och att det försvinner när vi kastrerat honom. Sen har jag kollat på en hel massa Grey´s anatomy :) börjar närma sig slutet nu vilket är lite trist. Har inte heller hört något om vårt bud på hästen, hade inte förväntat mig svar än heller men jag går iaf runt och hoppas hela tiden :P Nu ska jag snart göra mig iordning och lägga mig och läsa :)

Nu säger jag godnatt



Japp nu är det dax att sova faktiskt. Detta eftersom jag ska upp ganska tidigt imon. Ska vara hos optikern halv 10 nämligen. Men det går nog fort hoppas jag. Jag är fortfarande lite spänd på om dom verkligen ska ta budet på Caga :P skulle kännas så bra men vi får väl se! Som sagt, dax att sova!

Caga

Var och provred henne idag igen, red ut tillsammans med Linn. Red en liten runda och sen avslutade vi med lite "dressyr" i en hage. Hon var faktiskt riktigt mysig idag. Gick mycket bättre än sist så jag var väldigt nöjd måste jag säga. Hon skötte sig exemplariskt och var himla pigg och glad ute vilket var tur. :) Så jag är väl lite småkär i tokan :) Så far och jag har snackat lite nu och pappa har pratat med Lena så vi har lagt ett bud på henne nu :D sen är det ett ganska lågt bud så vi får se om Svedberg ger med sig, jag hoppas det iaf :) Hoppas kan man ju alltid göra. För jag tror nog att det är en häst som jag skulle kunna ha mycket kul med, för hon är verkligen det som jag har letat efter, en häst som kan gå bra i dressyren och hoppningen (utan att vara en elit-häst som kostar skjortan, när jag ändå inte har dom ambitionerna) och som är snäll att ha och göra med, är positiv och pigg samtidigt som hon inte blir för hetsig och stressad utan hon bara lagom. Hon är liksom något som passar mig :) 

Skolstart

Så nu har jag äntligen fixat lite saker till skolstarten som inte är allt för avlägsen längre. Dock har jag kurslitteraturen kvar men den ska jag och Danni se om vi kna lösa nu i veckan :) Skulle vara skönt om det mesta faktiskt är klart.


Provridning

Var och provred en häst (Caga) igår. Det gick faktiskt superbra, inte så bra som när Marina red iofs men det hade jag väl inte förväntat mig heller. Hon hade verkligen allt som jag hade hoppats på att hon skulle ha, mycket häst att rida (trots sina ynka 160), härligt lynne och hur mysig som helst. Supertrevlig att rida och hon hoppas super igen och verkligen taggad inför det, så det kändes väldigt kul faktiskt. Så än så länge känns det väldigt bra men jag ska dit på söndag igen och rida ut och eventuellt rida lite i paddocken också. Ska bli kul att känna lite på henne ute också, eftersom hon står så nära kan man lika gärna provrida så många ggr som möjligt :) sen är det bara att hoppas på att dom tar mitt bud om jag väl vill ha henne. Visar två bilder också som inte är mina utan som jag har lånat av www.lundahagen.se. Dock är hon ännu sötare och charmigare i verkligheten.

    
             

Regn

Var ute i typ förrgår och fotade lite efter att det hade regnat. Vet inte om resultatet blev riktigt som jag hade förväntat mig men jag bjuder iaf på några bilder :)

          

Bilder från Borås

Tänkte visa några bilder från Borås, hinner inte lägga in så många men ett par st iaf. Alla bilder är oredigerade så att ni vet det, orkar inte redigera dom heller. Inte just nu iaf :) Hoppas ni tycker dom är fina :D










Mot borås

Nu bär det snart av mot Borås djurpark :) tanken är att jag ska få använda min nya kamera lite :D ska bli skoj, får hoppas det blir några bra bilder för isf dyker de upp några i bloggen i eftermiddag/kväll :)

12/8 augusti 2009


Jag lekte lite med Linn :) Det var massa mys och massa skratt. Sötungen och jag var ute och gick med Ludde, tjatade massa, kollade lite annonser och sen kollade vi på En shopaholics bekännelser :) himla söt film faktiskt, men den kunde ha varit liiite roligare kanske :P hon var mest pinsam!

Letar häst

Hmm nu har jag letat foderhäst i 100 år och det börjar bli lite segt så vi funderar faktiskt på att kolla på lite salu-hästar också. Just för att det känns mer värt, inte säkert att vi hittar någon för det men man kan ju alltid börja kolla runt lite. Får väl hoppas att manhittar något som passar. Nu börjar jag alltså leta i en ny jungel :)

Lollo + Aero = sant

Var och fotade Lollo och Aero igår, så sjukt fina tillsammans. Sist jag var där och fotade så hade hon nyss fått honom och han var omusklad och orkade knappt galoppera om det inte gick väldigt fort. Nu bär han sig sjukt bra och till och med fattningarna ser väldigt bra ut (även dessa var jobbiga). Man blir nästan lite stolt över tösen som lyckats fiza till honom så bra på en relativt kort tid :) mycket bra gjort Lollo! Tänkte bjuda på lite bilder såklart också.







Kommer felr bilder senare men nu måste jag kila iväg om jag ska hinna med bussen till stan :) Men visst är lilla Aero söt?


Jag vill vinna

Just nu har http://materialryttare.blogg.se/ en sjukt bra (enligt mig då som älskar schabrak) tävling där man kan vinna snygga GG schabrak :) kika in hos henne för att vara med och tävla :D

Ny design!

Jag har bestämt mig för att göra en ny design, vet bara inte hur den ska se ut än. Men jag får sen, den jag ahr nu är iaf ful och inte speciellt vackar :P

Ludde har blivit stor

Eftersom Ludde har blivit så stor nu så måste jag ju lägga in lite nya bilder :) Bilderna är dessutom tagna med min nya camera Canon eos 50D :D Och jag är totalt kär i den, dock är väl bilderna sådär pga en hund som inte sitter still och för att jag inte riktigt lärt mig kameran än men några bilder ska jag allt bjuda på :) Ludde har vi nyss trimmat lite då han fick så himla mycket päls och det verkade så varmt men han är hur söt som helst iaf :)









Busungen var hur glad som helst när vi var ute och gick igår :)