Snart bär det av

Aldeless strax bär det av mot Turkiet. Ska bli så skönt, speciellt med tanka på att det regnar här hemma och det ska vara hur fins väder som helst i Turkiet :) Men vi hörs igen om ne vecka :) för då är vi hemma igen!


KLAR!

Jag är KLAR, vilket känns så sjuuuukt gött! Nu väntar baar Turkiet, ledighet och värme. Ska bli så skönt så ni fattar inte. Jag är klar, klar, klar :D

omprovsdag

och nej jag har fktiskt inget att göra om, tror aldrig att jag har haft det. Dock så åker jag ju på fredag och har ett par inlämningar som jag måste lämna in nu innan, eftersom jag kommer hem typ 4 dar innan studenten och då lär jag ju inte hinna lämna in :P så japp jag har suttit här sen 8 i morse och arbetat på mitt graf-arbete. suck, riktigt segt. Sen har vi (jag, annica och danni) dessutom gjort vår årsredovisning också :P

Daniella sa nyss (helt pklötsligt från igenstans):
"Fan va mycket vi har gjort i våra dar"
Vad hon menar med det vet jag inte, för jag anser inte att vi gjort så mycket :P

William igår
"Det är dumt att äta med mat i munnen"
Jaha du, vad äter du med då?

Star

Jajamen provridningen gick superduper :) Och nu är det bestämt att Star kommer hem till mig i juni någon gång (runt den 13). :D kändes verkligen super. Så det ska bli superkul, mamma tyckte om henne en massa också... Hon är helt klart mysig och kelig osv. så ja jag tror det kommer bli toppen när vi har blivit ett team.

Testar akustiken i skolan med Annica

Det är vad jag gör just nu :P hmmman kan väl ha olika tankar om hur helsosamt det är men jajamen det var lärorikt iaf.

Sitter och väntar på min samhällslektion, blä för håltimmar. Men sen ska jag och mamma ner till Varberg för provridning igen, blev ju inget i lördags. Men nu är det dax, hoppas på att det fina vädret håller så sig så att jag kan hoppa lite mer... Så får man hoppas att hon sköter sig lika bra som sist :)

Puh!

Jag tänkte bara meddela hur trött jag är på att plugga :P stannade ju hemma idag av fyra anledningar

1. Ludde kan inte vara själv
2. Jag känner mig halvsjuk, japp lagom till vi ska åka
3. Jag har så mycket plugg att göra
4. Jag har bara en megalång tråkig lektion som jag lika gärna kan arbeta med hemma

Så aa jag ahr typ pluggat idag men jag är snart klar, förhoppningsvis har jag lämnat in allt imon, annars blir det på onsdag. Imon blir det varberg och provridning igen. Hoppas det fina vädret håller i sig till imon också :)

Ludde

Ludde verkar trivas rätt bra faktiskt :) Han är söt iaf och vi komemr nog aldrig ångra att vi tog honom :) han har dessutom blivit vaccinerad idag också :) lite läskigt var det men han skötte sig överlag superbra. Men nu har han lite klåda, vet inte riktigt vad det beror på men om det inte ger med sig blir det att vi får ringa vet igen :/ men jag tror bara det är tillfälligt. Han ligger och sover i sin korg nu, skönt. För jag behöver plugga lite :)






Vi har skaffat hund :)

                                       


Han heter Ludde och är hur söt som helst. Vi har ju snackat om att skaffa hund nu ett tag för Zandra vill ha en. Och igår råkade vi hitta annonsen på en supersöt hund. Han är 75 % ------ och 25 % .... men ahn ser mest ut som en liten mini-jack russel :P Hur söt som helst. 10 ggr sötare än på bilden. Helt gudomlig. Vi är helt sålda och inser att vi har valt helt rätt. Han är helt loss och hur mysig som helst. Superkelig och verkar verkligen tycka om människor :) Han är toppen helt enkelt. Lite förvirrad är han än men han verkar ha anpassat sig bra... mer bilder kommer snart jag lovar, när jag får tid att fota honom, nu vill jag mest mysa med honom :)

Plugg, plugg och plugg.

Tänkte jag skulle göra klart mitt nedrans teckensnitt snart så jag är klar och slipper gå runt och tänka på vilket djur jag ska göra till vilken bokstav. Sjukt tråkigt, jag vill bara slappna av :P Men vid den här tiden om en vecka kommer jag ligga och lapa sol på en fin strand :D

Balbilder

Jag lade in bilderna nu iaf :) Så här kommer några st iaf :)










Fler bilder kommer senare för jag tänkte kila iväg nu :)


Bal i förrgår

Det var kul :) iaf tills typ 2 sen tog mina krafter slut och mina fötter har aldrig värkt så mkt i heeela mitt liv. men det var det värt :D Alla var så himla fina :) och maten var mumsmums! Nä kvällen var helt enkelt riktigt värd, men det kändes lite fel att typ dansa i balklänning ;) jag hann inte skriva igår då vi först hade prov, en dag efter balen. underbart! Och sen idag var det nationella i matte C så ja gårdagen blev sömn och lite plugg när man kom hem från skolan.! Men bilder kommer nog lite senare ikväll!

Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker gott folk :) Härlig ska det bli...

Imon blir det plugg och provridning av hästen igen, som dessutom har det mest klyschiga namnet i världshistorien (Star heter hon), men inte kan man döma en häst efter namnet. Om det känns lika bra som sist så kommer jag nog ta hem henne i Juni :D För mysig var hon helt klart....

Snart ska jag klä på mig

Var ju hos frisören tidigare och fick håret fixat :) det blev finfint. Enkelt men ändå sjukt fint.... :D Har pluggat lite nu och ska snart klä på mig så mamma kan fota mig lite. Sen bär det av till Valand, ska vara där kvart över 7 typ :) Så det är ju ett tag kvar men det är bra då hinner jag plugga lite mer bokföring :P sminket har mamma gjort och det blev grönt, eftersom klänningen är det, det blev lagom mycket och ser bra ut nu iaf :P men nu ska jag kila iväg men vi höres :)

Ikväll är det bal :)

Vet inte om jag ser fram emot det lika mycket som jag borde men det blir iaf bal ikväll :) jag är nog mest tjurig för att jag har lagt ut så mkt penagr vilket känns ganska onödigt just nu :P men så är det. Hoppas kvällen blir toppen iaf :), fast är man med en fisk och en anka kan kvällen helt enkelt inte bli trist :) Kärlek till er!

Häst och plugg

Var och provred en häst i söndags nere i varberg, vilket gick bra. :) jag var nöjd, det kändes inte 100 det ska jag inte påstå men det känns som en häst som kommer att passa mig när vi förstår oss på varandra lite mer... hon var mjuk och fin och inte alls tjaffsig i munnen (som ägaren sa att hon kunde uppfattas, eller ja iaf hade de som provridit innan tyckt att hon var jättejobbig), däremot tyckte jag att hon var lite slingrig i skritten. Det var dock inte som märktes alls lika mkt när ägaren red så jag antar att det är nåt jag kommer lära mig att undvika. :) Hoppglad var hon och även om vi bara skuttade lite så hoppade hon mig nästan ur sadeln :P hon använder ryggen så att säga ;) Förövrigt var hon supermysig, snäll och allmänt positiv och trevlig... Jag har inte bestämt mig än så jag ska ner på lördag också och rida en gång till. Men en fågel viskade lite i mitt öra att jag allt är mer än förtjust i henne :P För dom som är intresserade är hon ett sto, 16 år, 158 och är en halvblodskorsning :)

En liten bild också som inte är min utan annonsens



Förövrigt har jag pluggat, pluggat och pluggat. Känner mig lite stressad men det ska nog lösa sig, imon är det bal och på tordag har vi prov i bokföring och på fredag är det nationellt prov i matte c. Åh jag längtar! Eller inte... Men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande av matte och bokföring. VI hörs!

TRÅKIGT :(

usch jag är såå trött! jag vill att Emily ska komma nu så vi kan åka hem och mysa... massa mys vill jag ha. Jag har tråkigt på lektionen och gör typ nada :/ men jag ska nog göra lite graf tror jag. bättre än inget iaf! BLÄ BLÄ BLÄ! Men vi kanske åker en snabbius till hööks också. Emily ville ju det :D

Turkiet!



Japp som jag sa i nåt tidigare inlägg bär det av till Turkiet 22 maj, sen komemr jag hem och då är det 4 dagar kvar till studenten :) sjuukt skönt. även om jag nu är väldigt stressad över att jag ska åka så snart, förstår inte hur jag ska bli klar med allt.

Här är iaf hotellet:

Hyllningstal

Japp, det hade vi på svenska c -lektionen idag. Dock var det mest övning, vi skrev ett tall och höll det i slutet på lektionen. Nästa vecka ska vi dock hålla ett tal som blir bedömt.... jag gillar verkligen inte tal men man har väl inte val :P

Linn är inte här helelr så jag var ganska ensam nu på svenskan och blir det även på samhällen :P om inte William och Filip pallrar sig hit och gör lite nytta :)

Jag ska också få ett efter

STOLT!

Japp jag är stolt över mig själv för att jag lyckades bli klar med mina två arbeten i tid, marknadsföringskampanjen av vårt företag och projektarbetsrapporten. Båda sakerna är inlämnade och klara vilket känns.... jadu vad tror ni? Jojomen, det känns SKÖÖNT! Nu har jag bara massa repitition kvar till nationella i matte C, naturkunsakp, ett typsnitt i garf C, prov i projekt och företagande, en årsredovisning av företaget och dessutom måste jag sortera och redigera typ alla bilder som jag ska läman in i foto A. SUCK! Behöver jag säga att jag inte vill vara med mer? Men sen exakt den 22 maj åker vi :) jappjapp! Ska bli skönt det. Kan skriva i nästa inlägg vart vi ska :P så har jag något att skriva om senare idag!

Nu ska jag börja

Jag ska börja blogga igen, och jag vet att jag säger det typ 100 ggr och aldrig kommer igång men nu ska jag fan göra det :P Jag blev så sugen på att göra det faktiskt :) (mest för att Emily sa att hon hade läst heeela min blogg, taskigt tänkte jag att jag inte uppdaterar då) Men nu ska jag fortsätta med mitt typsnitt i grafisk kommunikation C. Det är lite trist men jag kan inte gå heller eftersom jag ska direkt till frisören sen :) men vi hörs!