Torsdag

Jaha idag av det torsdag då ja, bara fredag och sedan är det helg ;D Åhh så härligt. Ska väl försöka hitta på något med Emma förhoppningsvis om hon har lite tid för mig :) annars vet jag inte men skulle väl eventuellt träffa nåra kompisar :) Annars idag ahr jag bara varit i skolan och sedan ridit Nettan som hade lite egen vilja kan man säga men det ordnade sig till slut iaf :) Och underbar är hon ju trots allt ;) Men nu ska jag ta och rinag ett samtal så vi hörs väl och förhoppningsvis har jag mer intressant att berätta imon eller efter helgen ;)

Jaha :)

Nu har jag då precis som Emma skaffat blogg. Jag vet som Emma inte heller varför. men det kan ju vara lite kul för er andra här i världen och veta om mitt liv. Inte för att det är så mkt att veta om men om ni vill så kan ni ju alltid läsa :D Just nu så består mitt liv mest av att gå i skolan, träffa kompisar och lite fester då och då.
Skolan är helt okejs, hamnade i en underbar klass och alla är underbara. Idag hade vi  första idrottslektionen och inte ens halva klassen var med men vi som var med hade skoj. Iaf jag, jag skrattade mer än vad jag spelade tror jag. Jag fick till och med vara målvakt i slutet av lektionen tillsammans med Sofia :) vi räddade, eller ja (stolt som sjutton) till och med en jätte lätt boll ;D Det va skojs. Sedan för övrigt så har jag fått en mängd nya och underbara kompisar. Helt sjukt va kul man kan ha i skolan. Men trots allt så är det jobbigt att gå upp tidigt och åka buss varje morgon men man är väl så illa tvungen! Men nu ska jag kila för jag hinenr inte skriva mer men vi hörs imon :D

Puss