Krasslig

Är fortfarande lite krasslig vilket är kasst, dock är det väkl bättre än vad det var innan. :) var i skolan idag igen och tur var väl det eftersom vi gick igenom sjukt mycket nytt (IGEN). Nu har vi lämnat Ludde hos mormor också (eftersom ingen kommer vara hemma speciellt mycket i helgen), och han var helnöjd. Men det känns dock lite tomt utan honom hemma nu. Är så van vid att hans små tassar springer runt mellan alla rum och kontrollerar att alla är hemma :) Det är packat och klart för min del nu också, så imon bär det av måt värnersborg :) lite nervös inför bröllopet mest för att min kamera verkar ha damp :O redan liksom, går inte att föra över bilderna. Jag blir TOKIG! Får hoppas att det löser sig annars vet jag inte vad jag gör faktiskt. !


Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Aw, så söt bild! :)

Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Haha, en liten fotomodell kanske ;) Vad är det för ras? :D

2009-09-10 @ 22:16:21
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Hahahha, det brukar vara så med små hundar, myror i rumpan :P Åh, vad gulligt! :D Jag som gissade på någon Jack Russel-blandning av bilden att dömma x)

2009-09-10 @ 22:39:55
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

söt vovve :)

2009-09-11 @ 16:23:01
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: thesshanning - ur en hästnörds synvinkel

Svar: Du gör rätt i att försöka hejda dig lite, även fast det är sjukt svårt ;p i know! man vill bara ha det gjort och ta hem hästen, haha. Men du får hålla mig uppdaterad! allt väl annars? :)

2009-09-12 @ 00:07:56
URL: http://thesshanning.blogg.se/
Postat av: thesshanning - ur en hästnörds synvinkel

Svar: Ah, huhu.



Härligt att det är bra med dig! :) det börjar närma sig vet.besiktning nu ju, hur känns det unga dam?! ;) haha. Jotack.. det är bra här också, lite ont i fötterna bara efter dagens ridpass. Har en kross-skada i höger, och stuka vänster förra veckan. Not nice. Men det ska ju kännas att man lever iallafall..



Vad tycker du om min nya design förresten? :D

2009-09-14 @ 21:12:46
URL: http://thesshanning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback