Bommar

Dagens ridpass bestod av bommar, både enkla och serier. Även av två sockerbitshinder på en volt. Jag och Linn tränade mycket lydnad med våra vilda odågor :) Mycket halter, volter osv. Hela tiden med fokus på lydigheten. Jag kan ju inte svara för Linn men det var verkligen behövligt även om det ibland gick si sådär för min del :P Men mot slutet gick det helt okej, även om hon var väldigt stark så blev hon iaf lite lugnare och kunde hoppa lite mer avspänt. Mycket kan ha berott på att hon fick vila igår och så hoppade vi lite på det, då blir hon oftast extra taggad.

Anledningen till varför vi inte hoppade idag som vi normalt sett gör på söndagar är för att vi eventuellt kommer börja träna för Tord. Tord, c-tränare, kom tidigare ut till stallet och hade en hoppträning på tisdagskvällarna men pga för lite folk har det blivit så att han inte kommit ut på sista tiden. Det behöver liksom vara 4-5 personer för att det ska vara lönsamt för han tar lika mycket för att komma ut oberoende på hur många vi är, det är vi som får dela på kostnaderna. Eftersom dom flesta där vi står ägnar sig åt dressyr har intresset inte varit så stort och när alla som bruakde hoppa inte kunde längre så kunde han inte längre komma ut. Men nu har vi nog fått ihop en grupp, jag hade egentligen inte tänkt vara med för att jag inte vet riktigt om Caga är mogen (hon har iofs hoppat kanonbra nu de senaste 2-3 månaderna) men Matilda övertalade mig att jag borde testa (mest för att hon vill träna för honom och dom behövde vara en till). Så jag tänker faktiskt prova :) märker jag att det blir för svårt för Caga får jag ju bara sluta, det är ju inget mer med det. Dessutom är Tord specialist på just unghästar och problemhästar så jag tror han kan vara bra för oss. Så han kommer eventuellt ut på tisdag redan så då ville vi inte hoppa bara två dagar innan det. Gruppen består nu iaf av mig, Linn, marina och Matilda. :) vi är inget elitgäng utan dom flesta tränar för skojs skull och för relativt låg tävlingsnivå, vilket känns skönt :) jag och Marina komemr nog vara gruppens höjdpunkter när det gäller stil innan, över och efter hinder men så får det vara :) vi är iaf ett härligt litet gäng så vi kommer nog förhoppningsvis få kul och lära oss en del. Jag är iaf supertaggad och vill att det ska bli tisdag nu med en gång men ja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, och i detta fall är det ju bara två ynka dagar :D

Nu ska jag kila till sängs och läsa i lite tidningar som jag köpte på mässan!    

Kommentarer
Postat av: Freddi

sv; jo, det har du rätt i. egentligen så är det dessutom sjukt mycket svårare med fri skritt än ökad, tycker jag. svårare när man måste släppa ut tyglarna helt! LC:1 är ingen höjdare, det har du verkligen rätt i! :)

Postat av: Linn

Tord är B-tränare faktiskt :D haha kommer bli grymt kul på tisdag!

2010-03-01 @ 09:21:36
Postat av: Freddi

sv; ååhhhh, jag vet PRECIS hur det är! Vendela ska då alltid krångla i skritten, takta och så. Tyvärr så får hon ofta 4, men när hon skärper sig (en enda gång har det hänt) så blev det 8 på skritten. Då sitter man och är frustrerad däruppe, så maktlös liksom!



haha, ja det är superhärligt! hästsporten är verkligen speciell! :D hoppas allt är bra med dig och din häst? :)

2010-03-01 @ 20:40:38
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Freddi

Du är utmanad! :)



http://fkallstrom.blogg.se/2010/march/utmaning.html#comment

2010-03-02 @ 15:30:29
URL: http://fkallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback