Dressyr igen

Var: Ridhuset
Tid: ca 35 min

Blev dressyr idag igen, dock ett mycket kortare och lättare pass än igår. Detta berodde mest på att jag glömde!!!! stretcha igår. Vem glömmer en sån sak, snacka om att jag kände mig elak. Stackars Caga, hade säkert hur mkt träningsvärk som helt idag. Så jag joggade mest, gjorde lite övergångar och volter. Hon var stel och lite jobbig (vem är inte det om man tvingas träna med träningsvärk???), men överlag så kände jag att hon gjorde sitt bästa. Stratchade henne idag iaf.

Imorgon blir det vila för Caga, mamma tar stallet medan jag är i skolan och skriver en tenta. Så nu får jag inte se Caga på typ 10 dagar. Jag bokade dessutom in Caga på Svantes återbesök då jag misstänker att hon har en ganska kraftig låsning i vänster sida, då främst bog och hals. Det är den 31:e så jag får se om han hittar något.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej!

Har en fråga eller jag undrar om du kan hjälpa mig :P

Hur stretcha man en häst :P Jag kan inte!!

Tack i förväg =)



Jag är en av finalisterna på Veckans blogg hos minriddagbok.blogg.se

Snälla rösta på mig här =)
http://minriddagbok.blogg.se/2010/may/finalisterna-i-veckans-blogg.html

2010-05-20 @ 21:25:14
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Emily

Jag har med blivit stretchberoende haha ^^ Stretchar Prins varje gång jag ridit om vi inte bara skrittat och han har blivit jättevig i frambenen! :D bakbenen är fortfarande stela dock haha, och han älskar när man drar i svansen haha ^^

2010-05-20 @ 21:25:38
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: M L I

Vad fin häst du har!

2010-05-26 @ 19:15:41
URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback