tävlingar

Känns lite trist att tävlingssäsongen börjar gå mot sitt slut. Mest för att det tar så lång tid innan den kommer igång igen. Dessutom har jag och Caga äntligen kommit igång så jag hade gärna tävlat på ett tag till. Dock är vädret inte alltid det roligaste, tävlingar på sommaren är utan tvekan bäst. Sol, ute och lagom vart. I söndags var det rått, kallt och blött. Inte alls speciellt trevligt. Jag ahr nog bara två tävlingar kvar:
Susedalen LB:1 och LA:1
Norhalland (KM) LB:2 och LA:4

Sen får jag se om jag lyckas knö in lite hopptävlingar/CR, för det hade som sagt varit trevligt. Jag får se helt enkelt. Om Caga fortsätter att hoppa som hon gör nu kommer vi nog starta något iaf :) Tänkte börja hoppträna för Sandra så många torsdagar som jag hinner. Känner att vi behöver få lite rutin.

Annaras får hösten och vintern bestå av massor med träningar för Amanda så vi är helt fit for fight när våren kommer. Då ska vi vara bättre än någonsin och förhoppningsvis kunna plocka lite mer rosetter. Men framförallt vill jag att Caga ska bli lite stabilare så att hon är lite mer självgående, då blir det roligare för oss båda att tävla :)

Hur har ni det? Några tävlingar kvar? planer för vintern?

Kommentarer
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig! - vinn biljetter till gbg horse show

får se om jag kan hitta den tjocka mh-jackan hos skara hästsport, de borde ju ha den :)

Postat av: warnmark -hästblogg -Just nu Bloppis!

Sv; Haha ja precis. Men det såg riktigt fint ut på bilden så hoppas det ser någolunda likt irl :)

2010-10-26 @ 14:25:32
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Sabina Borenius- Vinn biljetter till Göteborg Horse Show

Sv: Åh tack! :D Jag saknar också sommaren, så himla mycket och man blir så deprimerad när man tänker på att det är över ett halvår kvar tills den kommer igen :(

2010-10-26 @ 15:11:47
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Josefine

Mitt "vintermål" är att våga mig ut på någon träning. Vilket innebär att jag måste lära mig att köra transport och våga ta skogsmullehästen till ett ställe med snygga tävlingshästar, haha.



Sv: Jag vet, det är drygt att det handlar så mycket om läraren. Hoppas att du fixar tentan, det är bara att ta nya tag. Tillslut går det!

2010-10-27 @ 22:19:48
URL: http://matchesyoureyes.blogspot.com
Postat av: Eleonor

Vad är ditt önskerepotage? Önska ditt repotage här: http://hastoridverksamhet.blogg.se/2010/october/onskerepotage.html#comment Du kan VINNA EN HEMLIG PRESENT!

2010-10-28 @ 19:33:53
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: olivia karelius

Lycka till på dom tävlingarna! :)

2010-11-02 @ 15:56:51
URL: http://equestrianworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback